e-deska

 

Přecházíme na digitální televizi

 

Virtuální prohlídka

Virtuální prohlídka

Virtuální prohlídka

Aktuální počasí

Počasí dnes:

18. 6. 2018

oblacnosde

Bude polojasno až oblačno, ojediněle přeháňky. Denní teploty 23 až 27°C. Noční teploty 14 až 10°C.

Přehrát/Zastavit Další

 

Czech POINT

 

Obsah

 

    Informace ke stravování

 

1/ Ke školnímu stravování se žák přihlásí vyplněním a odevzdáním přihlášky ke stravování.

 

2/ Odhlásit oběd lze nejdéle do 8,00 hodin předešlého dne osobně nebo telefonicky v ZŠ.

 

3/ Rodiče dětí ve školním stravování mají možnost si první den nemoci dítěte vyzvednout jídlo do jídlonosičů, a to ve výdejně v ZŠ od 11,30 do 12,00 hodin. Nevyzvednutý oběd bude rozdán jako přídavek ostatním žákům.

 

4/ V případě, že si strávník oběd neodhlásí a nevyzvedne, bude mu naúčtován a je jeho povinností ho zaplatit.

 

5/ Stravné se platí zpětně dle počtu odebraných obědů za měsíc,  a to nejpozději do     15.následujícího měsíce. (Př. Za měsíc září 2013 do 15.října 2013)

 

6/ Způsob úhradya) v hotovosti  každý den od 6,30 do 8,00 hodin a od 14,00 do 15,300 hodin v budově ZŠ p. Vorlíčkové

b) převodem z účtu - č.ú. 1004914349/0800

 

7/ Cena obědu - pro děti ve věku 7-10 let – 23,- Kč

                         pro děti ve věku 11-15 let – 25,- Kč

 

Označování alergenů na jídelním lístku

 

ŠKOLNÍ JÍDELNA JE POVINNA OZNAČIT VYROBENÝ POKRM ALERGENNÍ SLOŽKOU, ALE NEBUDE BRÁT ZŘETEL NA JEDNOTLIVÉ PŘECITLIVĚLOSTI STRÁVNÍKŮ.NENÍ MOŽNÉ SE VĚNOVAT PŘI VÝROBĚ JÍDEL STRÁVNÍKŮM S POTRAVINOVOU ALERGIÍ JEDNOTLIVĚ, TAKŽE PŘÍPADNÝM ŽÁDOSTEM NEBUDE VYHOVĚNO.

 

JÍDELNA MÁ POUZE FUNKCI INFORMAČNÍ TAK, JAKO KAŽDÝ VÝROBCE POTRAVIN A POKRMŮ.

OZNAČENÍ PŘÍTOMNOSTI ALERGENU BUDE NA JÍDELNÍM LÍSTKU OZNAČENO ČÍSLEM OZNAČUJÍCÍ ALERGEN.

SEZNAM LEGISLATIVNĚ STANOVENÝCH ALERGENŮ S OZNAČENÍM ČÍSLA, KTERÉ JE PŘENESENO NA JÍDELNÍ LÍSTEK BUDE V BLÍZKOSTI JÍDELNÍHO LÍSTKU a NA WEBOVÝCH STRÁNKÁCH.

 

SEZNAM POTRAVINOVÝCH ALERGENŮ, KTERÉ PODLÉHAJÍ LEGISLATIVNÍMU OZNAČOVÁNÍ DLE SMĚRNICE 1169/11 EU

 

1) OBILOVINY obsahující lepek (pšenice, žito, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich)

 

2) KORÝŠI a výrobky z nich

 

3) VEJCE a výrobky z nich

 

4) RYBY  a výrobky z nich

 

5) PODZEMNICE OLEJNÁ (arašídy)

 

6) SÓJOVÉ BOBY (sója) a výrobky z nich

 

7) MLÉKO a výrobky z něj

 

8) SKOŘÁPKOVÉ PLODY (mandle, lískové a vlašské oříšky,kešu, para a pekanové ořechy,pistácie, makadamie a výrobky z nich)

 

9) CELER a výrobky z něj

 

10) HOŘČICE a výrobky z ní

 

11) SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich

 

12) OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšší 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

 

13) VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj

 

14) MĚKKÝŠI a výrobky z nich

V případě jakýkoliv dotazů se obraťte  na vedoucí stravování Petru Vorlíčkovou.


Množství potravin zde ke stažení

 

Jídelní lístek

 

Jídelní lístek 11 .6. - 15.6.2018      zde ke stažení

 

Jídelní lístek  18.6. - 22.6.2018      zde ke stažení